Menu Luk

Når du handler hos Våbenkammeret så gælder følgende:

Fortrydelse / returnering
Vi følger naturligvis Købelovens regler. Specialbestillinger tages ikke retur, men du bliver underrettet skriftligt inden betaling såfremt der er tale om en sådan.
Betalingen refunderes hvis du inden 14 dage fra modtagelsen kontakter os for refundering. Varen sendes retur ubeskadiget hvorefter du vil modtage refunderingen inden for 7 dage. Bemærk – udgifter til returneringen er ikke en del af refunderingen. Send en mail til salg@vaabenkammeret.dk med emnet “Returnering” samt ordrenr.

Leveringstider
Hvis din ordre skal bestilles hjem vil du modtage en besked om dette “Vare på hold”. Det betyder ikke du skal foretage dig andet, end at vente. Du vil typisk modtage en forventet leveringsdato samme uge, ellers er du meget velkommen til at kontakte os. Husk dit ordrenummer.
Når vi afsender en vare så modtager du en e-mail fra GLS med tracking. Samtidig med dette trækker vi betalingen fra dit betalingskort.

Covid-19
Som følge af coronavirus har flere oversøiske producenter haft store problemer. Det drejer sig specielt om amerikanske producenter (fx Cold Steel og iTarget), hvor leveringstiderne har været særdeles lange – helt op til 6 måneder! Vi samarbejder med distributører i flere lande og leder altid efter dine produkter hos andre før vi afviser en bestilling.

Betaling
Vi afsender intet før vi har modtaget betalingen. Bemærk, at selvom du vælger at betale med kreditkort så bliver du ikke trukket før vi afsender varen.

Brugtmoms – Resale
Produkter markeret med “brugt” er produkter, der sælges på vegne af en anden part. Disse produkter formidler Våbenkammeret salget for, men den juridiske sælger af produktet er uagtet dette ikke Våbenkammeret, medmindre der er tale om et produkt, der ikke kræver registrering eller tilladelse.
Således oplyses sælgers navn i forbindelse med ansøgningsprocessen.

Våben med tilladelse
Ved køb af våben, der kræver tilladelse og godkendelse hos politi og/eller SKV, er processen følgende:

1) Du finder våbnet og betaler det. Vi foretrækker absolut at du vælger at betale med bankoverførelse.
2) Herefter modtaget du de oplysninger du skal bruge for at ansøge om tilladelse sammen med faktura.
3) Når du har tilladelsen fra politiet sender du en kopi igennem til os.
4) Alt efter om du har valgt at få det tilsendt eller hente det, så modtager du herefter våbnet. Husk legitimation og tilladelsen.

Bemærk, at hvis du IKKE bliver godkendt af Politi, SKV eller anden kompetent myndighed til det pågældene våben bliver du refunderet men pålagt et håndteringsgebyr på 345 kr. Køb af registrerede skydevåben medfører at det fulde beløb bliver trukket det øjeblik du modtager serienummeret.

Alle andre salg foregår som forventet og angivet i din faktura.

Forsendelse
Forsendelse sker typisk via GLS. Hvis du købere mere end et produkt med lav vægt, så kan du risikere at webshoppens forsendelsespris-udregner løber løbsk. Kontakt i såfald gerne butikken – så løser vi det for dig. Ellers tilbagebetaler vi automatisk ekstraudgiften til forsendelse. Prisintervallerne på forsendele er baseret i vægt (0-1 kg, 1-5 kg og 5-10 kg). Således vil 10 små produkter, der vejer 30 g blive forsøgt sendt som et samlet produkt på under 1 kg.

Våben, der kræver tilladelse er undtaget dette og koster fast 500 kr.